Music

Burna Boy levert adembenemend optreden en viert verjaardag op Down The Rabbit Hole

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Burna Boy levert adembenemend optreden en viert verjaardag op Down The Rabbit Hole

Twee weken geleden kon Burna Boy zijn belofte om op te treden in een uitverkocht GelreDome niet waarmaken, tot grote teleurstelling van duizenden fans. Maar dit weekend keerde de zanger terug naar Nederland en dit keer met succes. Ondanks de tegenslag in Arnhem leek Burna Boy zich niet te laten beïnvloeden. Hij zette een geweldige show neer.

Warm onthaal

Na zijn teleurstellende afwezigheid twee weken geleden in het GelreDome stond Burna Boy dit weekend voor een belangrijke uitdaging. Zou hij deze keer wel zijn belofte waarmaken? De spanning hing in de lucht. Burna Boy trad op als vervanger van Stromae op het Down The Rabbit Hole Festival, omdat Stromae vanwege gezondheidsredenen al zijn geplande optredens voor het komende jaar heeft moeten annuleren. Ondanks de frustratie en woede onder zijn fans na de geannuleerde show in Arnhem, werd Burna Boy dit weekend met open armen ontvangen op het festival en leken alle twijfels te verdwijnen. Met een overweldigende energie en zelfverzekerdheid betrad hij het podium en leverde een adembenemende show af.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verjaardag

Op het podium werd ook uitgebreid stilgestaan bij de 32e verjaardag van Burna Boy. Er waren taart, ballonnen en vuurwerk te zien terwijl hij werd verrast en toegezongen met Happy Birthday van Stevie Wonder. Op zijn Instagram schreef hij: ''2 juli midden in de nacht, aan het doen waar ik van hou: de headline doen op een festival voor 45.000 fantastische mensen. Ik zou niet anders willen.''

Ster advertentie
Ster advertentie