Music

Megan Thee Stallion reageert met 'Cobra' op Tory Lanez-schietincident: "Ik stortte in elkaar"

foto: Shutterstock/DFree
  1. Newschevron right
  2. Megan Thee Stallion reageert met 'Cobra' op Tory Lanez-schietincident: "Ik stortte in elkaar"

Megan Thee Stallion heeft haar eerste single sinds vorig jaar uitgebracht. Het gaat om het nummer Cobra, waarin ze vertelt over de nasleep van het schietincident, waarbij Tory Lanez betrokken was. In het nummer deelt ze dat ze kampt met een depressie en door de hele wereld in de steek werd gelaten.

Cobra

Megan Thee Stallion stelt zich kwetsbaar op en is niet bang om bepaalde situaties aan te kaarten in haar nieuwste nummer Cobra. "Ik stortte in elkaar en de hele wereld keek naar mij", rapt ze in het eerste couplet. “Elke nacht huilde ik mij bijna dood en niemand in de buurt probeerde me tegen te houden. Zolang iedereen maar betaald wordt, toch?”.

Megan heeft zich al eerder uitgesproken over de depressie waarmee ze kampte door het schietincident, waarin zij het slachtoffer was. "In de nacht zit ik in een donkere kamer alcohol te drinken. Ja, ik ben depressief", rapt ze in het nummer. Er waren namelijk veel ogen gericht op het hele strafrechtelijke proces, waardoor Tory Lanez uiteindelijk de gevangenis in moest. Vele bekende mensen betogen hun steun aan Tory in plaats van Megan.

Label

Tijdens het heftige strafrechtelijke proces kampte Megan ook nog eens met problemen met haar toenmalige label 1501 Certified Entertainment, dat ze vorige maand eindelijk kon verlaten. Ze mocht namelijk geen muziek meer van hun uitbrengen, nadat ze de voorwaarden in haar contract wilde bespreken. "Het is eigenlijk gewoon een hebzuchtig spel. Je bent boos omdat ik niet wil buigen en je niet opnieuw over mijn contract wilt onderhandelen", deelde de rapper in 2020 met Variety.

Cobra is het eerste nummer dat Megan sinds vorig jaar heeft uitgebracht. Dit deed ze onder haar eigen label Hot Girl Productions.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie