Music

Zoë Tauran stond in het voorprogramma van Coldplay: ''Het is gewoon crazy''

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Zoë Tauran stond in het voorprogramma van Coldplay: ''Het is gewoon crazy''

Zaterdagavond opende Zoë Tauran het eerste van de vier concerten van Coldplay in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Na haar optreden vertelde de zangeres aan Shownieuws dat ze het nog niet helemaal kon geloven, maar dat het echt geweldig was.

Voorprogramma

''Dat ik in zo'n mooie zaal mag staan met mijn band, dat is toch wel echt geweldig. Het is gewoon crazy'', vertelde Tauran. Ze staat ook bij de komende Amsterdamse shows van Coldplay in het voorprogramma. ''En natuurlijk zijn de mensen er niet voor mij, maar ik geniet er gewoon van.'' Tot nu toe heeft de Britse band de zangeres nog niet backstage ontmoet, maar ze hoopt dat dit tijdens de komende concerten zal veranderen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Voorprogramma

In een interview met Het Parool vertelde Zoë dat ze Coldplay echt te gek vindt. Ze bedacht een tijd geleden dat ze graag hun voorprogramma zou willen doen. Ze vertelde: ''Ja, dat willen er meer natuurlijk, ik gaf mezelf dan ook niet veel kans. Ik heb begin dit jaar mijn management gewoon gevraagd of zij het wilden proberen. Ik wist ook niet wat ik dacht. Maar als je het niet probeert, kom je er nooit. Toen mijn management me vertelde dat het was gelukt, geloofde ik dat zelf eerst ook niet.''

FunX Award

Zoë Tauran brak in 2022 door met haar nummer Solo en deze tune werd meteen een hit. Ze werd dit jaar voor het eerst genomineerd voor een Funx Music Award en viel meteen in de prijzen. Ze ging naar huis met de award voor Best Singer.

Ster advertentie
Ster advertentie