Music

WOO HAH! gaat verder als Rolling Loud en kondigt eerste namen aan

foto: Rolling Loud
  1. Newschevron right
  2. WOO HAH! gaat verder als Rolling Loud en kondigt eerste namen aan

WOO HAH! x Rolling Loud gaat verder als Rolling Loud Rotterdam presented by WOO Hah! en zal volgend jaar op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli plaatsvinden. Het tweedaagse festival vindt dit keer niet plaats op het festivalterrein bij Beekse Bergen, maar in Rotterdam Ahoy waar er zowel indoor als outdoor vier podia zullen zijn.

Line-Up

Ondanks de veranderingen is er een ding wat hetzelfde blijft, je kunt ook deze editie genieten van een dikke line-up met nationale en internationale hiphopartiesten. De festivalorganisatie heeft alvast twee headliners bekendgemaakt: niemand minder dan Kendrick Lamar en Travis Scott zullen volgend jaar op Rolling Loud te zien zijn. Binnenkort maakt de organisatie meer acts bekend.

WOO HAH!

WOO HAH! wordt sinds 2014 jaarlijks georganiseerd in Tilburg. Tot 2017 was dat bij de Spoorzone en vanaf 2018 op Safaripark Beekse Bergen. In 2020 en 2021 kon het festival vanwege de coronapandemie niet doorgaan. Dit jaar sloeg WOO HAH! de handen ineen met Amerikaanse hiphopfestivalorganisator Rolling Loud. En vanaf 2023 zal het festival dus plaatsvinden onder de noemer Rolling Loud Rotterdam - presented by WOO HAH!

Ster advertentie
Ster advertentie