Video

Backstage bij WOO HAH! x Rolling Loud met Josylvio, M Huncho, Coi Leray en Cho

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Backstage bij WOO HAH! x Rolling Loud met Josylvio, M Huncho, Coi Leray en Cho

Ouassima ging tijdens WOO HAH! x Rolling Loud backstage om verschillende nationale en internationale artiesten van de line-up te bevragen. Zo sprak ze met Josylvio, M Huncho, Coi Leray, Cho, Dikke, Bully, Esko, Thez en Zoë Livay over hun optreden op het festival, hun gekste aankoop, omgaan met haters en dingen die ze nog willen doen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Coi Leroy's motivatie om muziek te maken

De internationale ster Coi Leroy vertelt Ouassima dat ze muziek maakt om positieve vibes te catchen. "Ik hou van dansen, ik hou van bewegen en ik hou van goede energie. Als je goede energie wil, kan je altijd bouwen op muziek."

Op het podium sprak Coi Leroy ook over mensen die negatieve energie verspreiden. Ze legt aan Ouassima uit hoe ze toch positief weet te blijven. "Ik word omringd door geweldige mensen. Zij houden me scherp en houden me in balans. Ik heb ook een goede band met God." Tegelijkertijd beseft ze dat het krijgen van kritiek hoort bij het leven van een artiest. "Je hebt mensen die goed over je praten en mensen die slecht over je praten, maar je moet je kunnen focussen op wat je zelf graag wil doen."

Ster advertentie
Ster advertentie