Music

FunX Report: Afscheidstournee Pete Philly & Perquisite

  1. Newschevron right
  2. FunX Report: Afscheidstournee Pete Philly & Perquisite
Pete Philly & Perquiste zijn momenteel bezig aan hun afscheidstournee "The Final Celebration Tour". FunX was vorige maand aanwezig bij de eerste theatershow van het muzikale duo. In een 10 minuten durende videoreportage vertellen de heren o.a. over het theater, waarom ze stoppen en de reacties die ze hierop kregen. Verder hoor je rappers Typhoon en Spacekees en natuurlijk live-beelden van de repetities en het optreden. Bekijk de videoreportage!

Theater
De keuze voor theater was een logisch gevolg. "We kwamen erachter dat er een verdeeldheid was op wat voor manier fans ons kende. Er is een gedeelte dat ons kent van de live-shows. Daarnaast heb je de mensen die naar de plaat en muzikale arrangementen luisteren" aldus Pete Philly. "We doen ook een paar tracks die we in clubs nooit deden omdat het rustige tracks zijn. Nu kan het omdat je een zittend publiek hebt dat echt naar de muziek luistert" voegt Perquisite toe.

Spanning
Perquisite vertel over de spanningen tussen hem en Pete Philly: Er zijn absoluut spanningen geweest tussen ons omdat we twee compleet verschillende personen zijn. Dat maakt ons ding ook wel tof, omdat we elkaar goed aanvullen. Maar dat heeft de samenwerking ook moeilijk gemaakt, met name eind vorig jaar tijdens de buitenlandse tour. Dat is ook een rede waarom we nu stoppen."

Reacties
"De meeste mensen vonden het wel jammer, alleen de mensen die dicht bij ons staan begrijpen wel dat we los van elkaar ons eigen ding willen doen" vertelt Perquisite. Pete Philly las op zijn Twitter dat een meisje uit New Jersey had geschreven dat ze zelfs haar Jay-Z tickets wilde verkopen alleen om Pete Philly & Perquiste live te zien.

Winnen
Momenteel kan je op FunX de albums Mystery Repeats Live & Remindstate, een Final Celebration Tour t-shirt en twee kaarten voor een theatershow winnen. Het enige wat je hier voor hoeft te doen is vertellen wat jouw favoriete Pete Philly & Perquisite track is en waarom. Lees verder om mee te doen aan de actie.

Ster advertentie
Ster advertentie