Music

Officiële video van Michael Jackson's This Is It

  1. Newschevron right
  2. Officiële video van Michael Jackson's This Is It
De officiële video van Michael Jackson's single "This Is It" is uitgebracht! De clip is volledig in MJ-stijl gemaakt door Academy Award genomineerde Spike Lee. Het zijn beelden van Michael's geboortestad Gary en het leven van de King of Pop door de jaren heen. Met zeldzame foto's en beelden van Michael en zijn fans heeft Lee er een geweldige compilatie van gemaakt.

Bekijk hier de videoclip van Michael Jackson's This Is It!

Michael Jackson - This Is It (Officiële video gemaakt door Spike Lee)



Michael Jackson boek
Twee weken geleden kwam The Official Michael Jackson Opus uit. Een boek over de overleden King of Pop. Het 400 pagina's tellende boek weegt bijna 13 kilo en bevat ongepubliceerde foto's van de ster. Verder staan er stukjes in van Sugar Ray Leonard, Spike Lee, Berry Gordy, Quincy Jones en Jesse Jackson die iets over Michael hebben geschreven.

Het boek werd in eerste instantie samengesteld om de comeback van Jackson te vieren met zijn concerten in Londen. Helaas kwam het niet zo ver en is de release van het boek getimed voor de feestdagen. The Official Michael Jackson Opus kost $249 (€ 173,-) en wordt volgens de Los Angeles Times in een oplage van 20.000 stuks gedrukt.
Ster advertentie
Ster advertentie