Music

Eminem onthult tracklist van 'Curtain Call 2' en hint op pensioen

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Eminem onthult tracklist van 'Curtain Call 2' en hint op pensioen

Nog twee nachtjes slapen totdat Eminem op 5 augustus zijn compilatiealbum Curtain Call 2 dropt. Om zijn fans alvast warm te maken, heeft de rapper via zijn socialmediakanalen de tracklist bekendgemaakt.

Beste tracks na 2009

Curtain Call 2 is een vervolg op het compilatiealbum Curtain Call: The Hits, dat Eminem in 2005 uitbracht. Daarop zijn hits als My Name Is en Lose Yourself te horen. Eerder dit jaar bereikte het als een van de weinige hiphopalbums de diamanten status. Curtain Call 2 wordt opnieuw een verzameling van Eminems beste werk. Het compilatiealbum zal tracks bevatten van verschillende projecten die verschenen vanaf Relapse (2009).

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Klassiekers, maar ook nieuwere releases

Op Curtain Call 2 zullen onder meer tunes staan als Godzilla met Juice WRLD, Rap God en Love The Way You Lie met Rihanna. Ook recentere releases, zoals From Tha D 2 LBC met Snoop Dogg en the King & I met CeeLo Green, zullen op het compilatiealbum te horen zijn.

Daarnaast zal de klassieker Crack a Bottle met 50 Cent en Dr. Dre op Curtain Call 2 staan. Dat nummer dropte Eminem in 2009 als eerste single van zijn album Relapse, maar daar bracht hij nooit een videoclip van uit. De rapper besloot dat deze week, na 13 jaar, echter wel te doen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vaarwel?

Na het zien van de tracklist is fans iets bijzonders opgevallen. Het laatste nummer van het album is namelijk Farewell uit 2020. Het speculeren is daarom begonnen. "Het feit dat het laatste nummer 'Farewell' heet, zou een hint kunnen zijn dat hij met pensioen gaat. Ik hoop dat ik het mis heb", reageert iemand op Instagram.

Ster advertentie
Ster advertentie