STER Advertentie
STER Advertentie

Ashwin Jaydee en Mr. Patze droppen Herbalist

Maandag 12 april 2010 - 13:43 uur

|

Door:

Q-Bah

Ashwin Jaydee laat veel van zich horen dit jaar. Naast zijn single Miss Jane is er nu ook de single 'Herbalist', waarop Ashwin zijn ding doet. De zanger maakte dit nummer samen met collega Mr. Patze en producer Rekesh Dukaloo (R.D. MusiQ). De laatste maakte eerder al naam als bandmember van Ziggi. Rekesh Dukaloo produceerde in het verleden ook tracks voor de reggaester.
Mr. Patze & Ashwin Jaydee - HerbalistHerbalist - de eerste single van het R.D.MUSIQdebuutalbum 'R.D.MUSIQ meets Reggae' - werd meteen opgepikt door Europa's grootste reggae company Soundquake in Duitsland. De single werd op  maart wereldwijd gereleased door Soundquake en is overal te downloaden.

R.D. MUSIQ

Het album 'R.D.MUSIQ meets Reggae' staat vol met features van internationale en nationale reggaeartiesten, zoals o.a. Ziggi, Joggo, Ashwin Jaydee en Mr.Patze. Ook Herbalist is geproduceerd door Rekesh Dukaloo, eigenaar van R.D.MUSIQ. Rekesh is de co-producer/toetsenist van Ziggi & The Renaissanceband. Hij werkte met artiesten zoals Gentleman, Cecile, Lutan Fyah en Craig David.

Ganja Anthem

'Herbalist' is geschreven door Mr.Patze en Ashwin Jaydee. Mr.Patze is verantwoordelijk voor de catchy refrein en Ashwin Jaydee voor het couplet. Het nummer is volgens Soundquake de grootse Ganja Anthem(track) van 2010.

Meer informatie: www.rekeshdukaloo.com / www.soundquake.com.

Populair op FunX.nl

  • Sher (26) stuurt grappige piemelportretten terug naar dickpic-stuurders

  • Amerikaanse rapper Pop Smoke (20) doodgeschoten

  • Murda treedt op voor miljoenen kijkers in finale van Turkse The Voice: O Ses Türkiye

  • Boef probeert gratis patatje te fixen bij Lil' Kleine

  • Imanuelle Grives biedt excuses aan bij 'Suriname'-première

  • Serie ‘Au Pairs’ prikt rechtstreeks door ‘American Dream’ van Nederlandse Lily (19)