Music

Eminem verrast publiek met onverwacht optreden tijdens concert van Ed Sheeran

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Eminem verrast publiek met onverwacht optreden tijdens concert van Ed Sheeran

Op zaterdagavond verraste Ed Sheeran het publiek tijdens zijn show in Detroit met een speciaal optreden van niemand minder dan Eminem. De Amerikaanse rapper verscheen plotseling op het podium toen Sheeran een cover van Eminems wereldhit Lose Yourself begon te spelen.

Surprise!

Tijdens het concert van Ed Sheeran in Detroit, kondigde de 32-jarige Britse zanger aan dat hij Lose Yourself wilde coveren. Hij vertelde toen dat hij en zijn band de cover slechts één keer hadden geoefend die dag. Sheeran zei: ''We zien wel hoe het gaat.'' Toen het publiek begon mee te zingen, verscheen plotseling een man met een capuchon op het podium. Toen de fans beseften dat het Eminem was, die zelf ook uit Detroit komt, werden ze dolenthousiast en gingen ze helemaal uit hun dak.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stan

In een video op sociale media is te zien dat Sheeran en de 50-jarige Eminem ook nog samen het nummer Stan uit 2000 zongen. Tijdens het optreden nam Sheeran de delen over die origineel door zangeres Dido werden gezongen. Na afloop van het nummer richtte Eminem zich tot het publiek en zei: ''Detroit. Ik hou van je!''

Fan

Ed Sheeran onthulde eerder in een interview dat hij dankzij het album The Marshall Mathers van Eminem van zijn stotterproblemen afkwam. Hij zei: ''Door dat album te leren en de rapteksten keer op keer te rappen, verdween mijn stotteren.'' Sheeran sprak ook over zijn vriendschap met Eminem, die begon toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten in 2017.

Ster advertentie
Ster advertentie