Music

LL Cool J maakt na 30 jaar comeback met nieuwe tournee

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. LL Cool J maakt na 30 jaar comeback met nieuwe tournee

Rapper LL Cool J maakt na een afwezigheid van dertig jaar zijn comeback op het podium. De 55-jarige artiest heeft op dinsdag via Instagram Stories aangekondigd dat hij een langverwachte concertreeks gaat doen in de Verenigde Staten. De tournee, getiteld The F.O.R.C.E. LIVE, is gepland om te beginnen in de zomer van dit jaar.

Gastoptredens

De 55-jarige LL Cool J begint zijn tour op 25 juni in Boston en eindigt op 3 september in Los Angeles. Naast LL Cool J's iconische performances, kunnen fans zich verheugen op speciale gastoptredens van enkele grote namen binnen de hip-hopscene. Er zullen optredens zijn van: The Roots, Salt-N-Pepa, Queen Latifah, Ice-T en Method Man. LL Cool J deelt via Instagram ook een trailer van zijn nieuwe tour.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Acteercarriere

LL Cool J heeft zich de afgelopen jaren voornamelijk gefocust op zijn acteercarrière. Sinds 2009 speelt hij een rol in de Amerikaanse tv-serie: NCIS: Los Angeles, waarvan momenteel het laatste seizoen wordt uitgezonden.

In Nederland was de rapper vooral bekend eind jaren tachtig en begin jaren 90. Hij scoorde grote hits met nummers als I Need Love, Doin It en Phenomenon. Het meest recente album van de rapper, Authentic, kwam uit in 2013.

Ster advertentie
Ster advertentie