Music

Tank dropt tiende en laatste studioalbum 'R&B Money'

foto: Shutterstock/Jamie Lamor Thompsonfoto: Shutterstock/Jamie Lamor Thompson
  1. Newschevron right
  2. Tank dropt tiende en laatste studioalbum 'R&B Money'

Goed nieuws voor de fans van Tank: de zanger heeft zijn tiende studioalbum uitgebracht. Helaas is het tegelijkertijd ook zijn laatste album. R&B Money is de opvolger van Elevation, dat in 2019 uitkwam.

Samenwerkingen

Het album bestaat uit 17 nummers en telt meerdere samenwerkingen. Zo zijn op R&B Money onder meer Chris Brown, J. Valentine en Rotimi te horen. Verder vind je op het album hits als Can't Let It Show, Slow en This Woman's Work terug.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Liefdeswerk

Tank noemt zijn album in een interview met Billboard "een liefdeswerk voor mijn fans en voor het genre R&B". Daar voegt hij aan toe: "Ik zou hier niet zijn zonder artiesten als Marvin Gaye, Teddy Pendergrass, Keith Sweat en Al Green. Maar natuurlijk ook niet zonder mijn fans die mij elke dag inspireren om muziek te maken. Ik wilde dat dit album een ​​eerbetoon zou zijn aan mijn evolutie als artiest en ik denk dat dit laatste album dat vertegenwoordigt."

Einde muziekcarrière

Het einde van Tanks muziekcarrière komt gedeeltelijk door gehoorverlies in zijn rechteroor. Veel fans betreuren dat Tank stopt met muziek maken, maar de zanger is blij met deze keuze. "Eerder dit jaar dacht ik: wauw, dit wordt mijn laatste album. Nu denk ik: yes! Er staat iets spannends te wachten voor mijn podcast, ik ben druk bezig met mijn label Atlantic en ik kan mezelf transformeren tot de acteur die ik graag wil worden", aldus Tank.

Ster advertentie
Ster advertentie