Music

Memphis Depay doet keiharde sessie bij 101Barz

foto: YouTube: 101Barz
  1. Newschevron right
  2. Memphis Depay doet keiharde sessie bij 101Barz

Dat Memphis Depay een groot liefhebber van hiphop is, is inmiddels wel bekend. De voetballer van FC Barcelona timmert al jaren aan de weg als rapper en dropte ook verschillende tracks. Het enige wat nog miste, was een sessie bij 101Barz. En die is nu eindelijk hier!

Eerdere geruchten

De geruchten over een sessie ontstonden al in juli. Toen dropte Rotjoch namelijk verschillende foto's met Memphis in de welbekende studio van 101Barz. Rotjoch gaf voor de rest geen verdere uitleg in zijn caption, maar dat bleek uiteindelijk ook niet nodig te zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Openhartig over privéleven

Tijdens de sessie rapt Memphis niet alleen over zijn voetbalcarrière, maar is hij ook openhartig over zijn privéleven. Zo rapt hij onder meer over zijn halfbroer Jeffrey, die in een tbs-kliniek belandde nadat hij werd opgepakt na een gewapende overval. Check het hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Quote

Mama keek in mijn ogen en zag duisternis, maar God weet dat mijn hart zuiver is. M'n broer weet niet eens meer wat buiten is, tranen op z'n wang, geen huilend kind. Oh, mijn leven is zo mooi. Weet je zeker dat je ruilen wilt?

Memphis Depay

'Stop nooit met dromen'

Aan het einde van zijn sessie heeft Memphis nog een belangrijke boodschap aan alle jongeren. "Let me tell you guys, young kings, young queens. Stop nooit met dromen. Ik ben ook maar een normale jongen van de bodem en ik weet hoe het is om klappen te krijgen met de zweep. Maar luister, ik heb het ver geschopt. Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar God leidt me. Stop daarom nooit met dromen en laat niemand je vertellen dat je iets niet kunt doen."

Ster advertentie
Ster advertentie