Music

6ix9ine kondigt nieuw album 'Tattle Tales' aan

foto: YouTube: 6ix9ine
  1. Newschevron right
  2. 6ix9ine kondigt nieuw album 'Tattle Tales' aan

6ix9ine laat er geen gras over groeien. Sinds de rapper weer op vrije voeten is scoort hij hit na hit en nu komt hij met een nieuw album: Tattle Tales.

Tattle Tales

Op 4 september gaat Tekashi het nieuwe project lanceren. Via zijn Instagram kondigt hij het project aan, op een manier zoals alleen hij dat kan doen. De rapper loopt rond in Chicago, vertelt dat hij een album gaat uitbrengen en kijkt vervolgens rond of er geen 'haters' en 'killers' hem in de gaten houden. Tot slot giet hij een fles vodka leeg op de straat voor "alle n*gga's die hier zijn gestorven."

'Yo shitty boy'

Later post 6ix9ine nog een nieuwe video, waarop hij te zien is in zijn onderbroek en op de grond ligt terwijl iemand hem aanvalt. "Yo shitty boy, what you got", schreeuwt iemand naar hem. "Chicago n*gga's denken dat ze de shit zijn, wacht maar tot mijn album uitkomt!", schrijft de 24-jarige rapper bij het filmpje.

Trollz

Recent wist 6ix9ine de nummer één positie in Amerika te behalen op de Billboard Hot 100 met het nummer Trollz. Daarin haalde hij samen met Nicki Minaj keihard uit naar zijn haters en claimde de beste in zijn soort te zijn.

Zoekresultaten

Webresultaten

Ster advertentie
Ster advertentie