Music

Selena Gomez komt met Spaanstalig album

foto: Shutterstock | DFee
  1. Newschevron right
  2. Selena Gomez komt met Spaanstalig album

Revelación. Zo gaat het nieuwe album van Selena Gomez heten dat op 12 maart wordt uitgebracht. De Amerikaanse zangeres zal daarmee voor het eerst een Spaanstalig album uitbrengen.

Droomalbum wordt werkelijkheid

Een van de nummers die op het album staat, is haar recent gelanceerde nummer De Una Vez; een nummer waarin ze een boekje opendoet over haar vorige relatie en het ontdekken van haar zelfvertrouwen. Gomez zegt al jaren dat ze een Spaanstalig album wilde maken en die droom lijkt nu werkelijkheid te worden. Op Instagram deelt de 28-jarige zangeres in elk geval vast de kleurrijke cover van haar album waarop ze te zien is met een grote kroon van bloemen. Vanaf vrijdag 29 januari is het album te pre-orderen. Op deze dag zal ook de collaboration met Rauw Alejandro Baila Conmigo releasen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Ik kan niet wachten om jullie de Spaanse opnames te laten horen. Het klinkt zo cool", zegt Selena. Eerder gaf ze in een interview aan 'het de perfecte tijd' te vinden om het album uit te brengen. "Met al die verdeeldheid in de wereld, kan Latijnse muziek mensen dingen laten voelen", zei ze toen.

Bezige bij

De zangeres heeft de afgelopen maanden niet stil gezeten. Het is nu een jaar geleden sinds de release van haar derde soloalbum Rare, die Gomez heel 2020 bleef promoten met daar bovenop een Deluxe Edition en bonusnummers zoals Boyfriend. In coronatijd kreeg Gomez een eigen kookprogramma Selena + Chef. 2021 is in elk geval niet tranquila voor Gomez.


Ster advertentie
Ster advertentie