Music

Kendrick Lamar schittert in gloednieuwe videoclip van 'Rich Spirit'

foto: YouTube: Kendrick Lamar
  1. Newschevron right
  2. Kendrick Lamar schittert in gloednieuwe videoclip van 'Rich Spirit'

Kendrick Lamar is momenteel druk bezig met zijn Big Steppers Tour, maar tussendoor heeft hij ook nog tijd om fans te verrassen met gloednieuwe visuals. Sinds afgelopen woensdag kun je de rapper zien schitteren in de videoclip van de track Rich Spirit.

Minimalistische videoclip

Op de minimalistische beelden van Rich Spirit is Kendrick Lamar dansend te zien in een vrijwel kale woning. De clip is geregisseerd door Calmatic, die in het verleden videoclips van Jay-Z, Lil Nas X, Vince Staples en meer heeft geregisseerd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eerdere visuals

Het is inmiddels de derde videoclip die Kendrick Lamar heeft uitgebracht ter ondersteuning van zijn vijfde studioalbum Mr. Morale & The Big Steppers. Eerder bracht hij visuals uit voor de hit N95 en de spraakmakende tune We Cry Together. Laatstgenoemde maakt zelfs kans op een Oscar in de categorie Best Live-Action Short.

Acht keer genomineerd voor een Grammy

Los van zijn Oscar-nominatie maakt Kendrick kans op nog meer prestigieuze prijzen. Zo is de rapper maar liefst acht keer genomineerd voor een Grammy. Hij is onder andere met de track The Heart Part 5 genomineerd in de categorie Song of the Year en maakt kans op Rap Album of the Year met Mr. Morale & The Big Steppers. Kendrick is daarnaast de eerste artiest in de geschiedenis van de Grammy Awards die met vier opeenvolgende albums genomineerd is voor Album of the Year.

Ster advertentie
Ster advertentie