Music

Broederliefde dropt 'Medaille'-album met o.a. Frenna, Kevin, Lijpe en Yade Lauren

foto: Broederliefde
  1. Newschevron right
  2. Broederliefde dropt 'Medaille'-album met o.a. Frenna, Kevin, Lijpe en Yade Lauren

Dankzij Broederliefde kan je je weekend inluiden met een hele lading aan lekkere nieuwe feelgood-tracks. De groep, die zichzelf presenteert als voetbalteam, heeft vandaag hun nieuwe album Medaille uitgebracht met daarop maar liefst twintig tunes. Daarop worden ze bijgestaan door heel wat grote spelers, zo vind je Frenna, Sevn Alias, Kevin, Lijpe, Yade Lauren, Jonna Fraser, Bokoesam, Bryan Mg, 3robi, BerryR en Ocs terug op de tracklist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Winning team

Broederliefde scoorde de afgelopen tijd al flink wat punten met alle nieuwe singles die ze uitbrachten. Vorige week kondigden ze het finaledoelpunt, oftewel het album, aan met een gedicht van oude bekende Gershwin Bonevacia en vandaag vieren ze de overwinning met hun fans.

"We hebben zolang gestreden. We voelen ons nog altijd gezegend.
We kennen het succes, de medailles, maar zijn door de keerzijde vormgegeven.
Al tien jaar schrijven we aan ons manifest. We kunnen niet verliezen.
Want de grond onder onze moeders voeten is het anker van Broederliefde."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

10 jaar Broederliefde

Broederliefde is al meer dan tien jaar actief en mag zich met trots de meest succesvolle hiphopgroep van Nederland noemen. Ter ere van het tienjarig bestaan van de groep liep FunX-reporter Laila vorig jaar maandenlang met de vrienden uit Spangen mee. Wat maakten ze mee op hun weg naar succes? En hoe sterk is hun liefde voor elkaar en de muziek? De antwoorden op die vragen check je in de vierdelige documentaire 10 jaar Broederliefde.

Ster advertentie
Ster advertentie