Music

Lil Kleine vertelt over zijn show in Ziggo Dome en zijn rol als coach in TVOH

foto: Screenshot DWDD
  1. Newschevron right
  2. Lil Kleine vertelt over zijn show in Ziggo Dome en zijn rol als coach in TVOH

Lil Kleine was gisteren te gast bij De Wereld Draait Door om met een grote lach op zijn gezicht te vertellen over zijn grote show die hij op 11 mei 2019 in de Ziggo Dome gaat geven. Hij is de eerste Nederlandse solo rap-artiest die in dit poppaleis zal staan. Aan Matthijs van Nieuwkerk vertelt de 24-jarige rapper wat zijn fans kunnen verwachten. Het wordt een show van wereldformaat die is geïnspireerd door artiesten als Drake en Travis Scott.

"Je moet denken aan iets wat nog nooit is vertoond in Nederland. Ik wil niemands show afkraken, maar denk echt aan een internationale show."

The Voice

Lil Kleine is dit seizoen van The Voice of Holland een van de coaches. In DWDD vertelt hij dat dat even wennen was. "Ik merkte wel dat ik de eerste aflevering een beetje ongemakkelijk vond." Inmiddels heeft hij zijn draai helemaal gevonden, hoewel hij wel aangeeft dat Anouk en Ali B soms heftig kunnen zijn.

"Ze heeft gelijk"

Een van de meest spraakmakende momenten uit de talentenjacht tot nu toe is de auditie van Sophie van der Stok, die alle vier de stoelen wist om te draaien. De 24-jarige zangeres twijfelde uiteindelijk tussen Anouk en Lil Kleine, waarop Lil Kleine zijn kans greep om haar over de streep te trekken. "Ik weet zeker dat ik jou echt, echt, écht heel bekend kan maken. Ik weet niet wat Anouk voor je gaat doen..." Daarop reageerde Anouk geïrriteerd: "Ik ga jou never nooit zeggen dat ik jou een ster ga maken, want dat gaat waarschijnlijk helemaal niet gebeuren." Uiteindelijk koos Sophie toch voor de bluffende Lil Kleine.

Bij De Wereld Draait Door geeft Lil Kleine toe dat het gewoon een verkooppraatje was: "Ja, Anouk is heel eerlijk en ze heeft ook gelijk. (...) Maar ja, Sophie heeft toch voor mij gekozen."

Ster advertentie
Ster advertentie