Music

Boef stelt nieuw album 'Luxeprobleem' uit naar 17 februari

foto: Instagram: @boef
  1. Newschevron right
  2. Boef stelt nieuw album 'Luxeprobleem' uit naar 17 februari

Als Boef-fan keek je er natuurlijk naar uit om morgen keihard zijn nieuwe album Luxeprobleem te pompen. Helaas zal je daar nog even mee moeten wachten, want de releasedatum van de plaat is nu verschoven naar 17 februari, zo meldt de rapper via Instagram.

'Te veel hits'

In een videobericht op Instagram legt Boef uit dat het uitstel vooral te maken heeft met het feit dat hij "te veel harde tracks heeft liggen". "Ik heb te veel hits op dit album staan en ik wil nog wat releases doen." Als goedmaker dropt de rapper morgen wel een nieuwe 'straatsessie' waarop een gastbijdrage wordt geleverd door een nog onaangekondigde artiest. Verder vertelt Boef dat er drie weken later een "gigantische hit", die ook op zijn nieuwe plaat te horen zal zijn. "Wees niet getreurd. Volgende week staat een nieuwe sessie online, drie weken later een nieuwe hit online en een week later volgt mijn album."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Luxeprobleem

Boef kondigde op 14 november vorig jaar zijn vierde album Luxeprobleem aan. Sindsdien dropte hij de singles FF Ademen Jij, Voor Het Kiezen en Probleem. Laatstgenoemde track, die hij in samenwerking met Cristian D maakte, staat momenteel op nummer 1 in de Singles top 100.

Ster advertentie
Ster advertentie