OMG

Jongen claimt tijdreiziger uit 2030 te zijn

  1. Newschevron right
  2. Jongen claimt tijdreiziger uit 2030 te zijn

Er gaat momenteel een video viral over een jongen die een tijdreiziger uit 2030 claimt te zijn. De jongen, die onder de naam Noah reist, kan niet veel over zijn identiteit onthullen. Volgens hem waagt hij zijn leven door aan ons te vertellen wat er in de toekomst gaat gebeuren. Omdat hij geen fysiek bewijs heeft dat hij een tijdreiziger is, werkt hij mee aan een leugendetectortest van Apex TV.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Toekomst

De eerste vraag die Noah in dit interview moet beantwoorden is of hij ├ęcht een tijdreiziger uit 2030 is. Hij reageert met "ja" en in de video is in tekst te zien dat dit antwoord 'true' is. We zien echter niet de uitslag van de daadwerkelijke leugendetector.

Verder vertelt de zelfbenoemde tijdreiziger in het gesprek wat dingen over de toekomst. Volgens hem wordt Trump in 2020 herkozen, vliegen er in 2028 mensen naar Mars en gaat er steeds meer worden betaald met cryptocurrencies.

BEkend

Noah werd in 2017 bekend door een video van Paranormal Elite. Hierin vertelde hij dat tijdreizen al sinds 2003 bestaat, maar het toen alleen nog door geheime organisaties kon worden gebruikt. In 2028 zou het ook voor het publiek mogelijk zijn om naar een ander jaar te reizen. In deze video zei Noah ook dat hij kampt met angsten en depressies door het vele tijdreizen.

En om het hele verhaal nog raarder te maken claimt Noah ook dat hij vijftig jaar oud is. Door een speciaal medicijn zou hij zijn jeugd hebben teruggekregen. Geloof jij het nog?

Ster advertentie
Ster advertentie