OMG

Vrouw trouwt man die haar redde nadat ze werd neergestoken door ex-vriend

  1. Newschevron right
  2. Vrouw trouwt man die haar redde nadat ze werd neergestoken door ex-vriend

Een Amerikaanse vrouw (25) is getrouwd met de man die haar heeft gered, nadat ze hulpeloos en neergestoken op straat lag. De boosdoener? Haar ex-vriend. Hoewel ze zoiets afschuwelijks nooit meer wil meemaken, is Melissa Dohme Hill toch blij dat ze daardoor haar huidige man heeft ontmoet. "Het lot heeft ons bij elkaar gebracht".

closure

Melissa werd vijf jaar geleden gebeld door haar ex-vriend. Hij wilde nog één laatste keer afspreken voor closure. Maar toen ze eenmaal aankwam, stak hij haar maar liefst 32 keer neer. Kort daarna arriveerde het ambulancepersoneel, waardoor ze Cameron Hill nu haar man kan noemen.

verlamd

Na het incident in 2012 heeft Melissa maar liefst vier keer een hartstilstand gehad. Daarnaast verloor ze veel bloed en kwam ze in een coma terecht. Melissa kreeg ook nog een beroerte, waardoor ze gedeeltelijk verlamd raakte. De jonge vrouw heeft voor een hele lange periode niet goed kunnen praten en lachen.

daten

Een jaar na de nare gebeurtenis ging het veel beter met het Melissa. Ze kon eindelijk echt daten met Cameron. In 2015 heeft hij haar ten huwelijk gevraagd tijdens een honkbalwedstrijd.

Strijder

Melissa werkt tegenwoordig als een advocate die strijdt tegen huiselijk geweld.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie