OMG

Vader valt moordenaar van 3-jarig zoontje aan in rechtbank

foto: YouTube: WLWT
  1. Newschevron right
  2. Vader valt moordenaar van 3-jarig zoontje aan in rechtbank

De vader van een vermist en overleden kind heeft in de rechtbank de vermoedelijke moordenaar van zijn zoontje aangevallen. De rechtbank van Hamilton County heeft beelden vrijgegeven waarop te zien is dat de man aan het einde van de zitting toeslaat.

Aangevallen in rechtbank

In de video is te zien dat Tonio Hugh, de biologische vader van de vermiste 3-jarige Nylo Lattimore, afgelopen week de 22-jarige Desean Brown heeft aangevallen in de rechtbank. Brown wordt verdacht van het om het leven brengen Hugh's zoon Nylo.

Na een paar stevige klappen op het hoofd en lichaam van Brown, trokken agenten Hugh mee naar de grond en probeerden ze hem in bedwang te houden. Terwijl hij geboeid op de grond van het gerechtsgebouw lag, bleef hij naar manieren zoeken om Brown opnieuw aan te kunnen vallen. Uiteindelijk werd Brown uit de rechtszaal geëscorteerd terwijl vier agenten Hugh tegenhielden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Begrip

Hugh kalmeerde nadat Brown de ruimte had verlaten en vroeg aan een van de op de grond gevallen vrouwelijke agenten of ze in orde was. "Het gaat goed. Ik wil dat het ook goed met jou gaat", zei de agente tegen hem. Andere agenten verzochten Hugh om te kalmeren en rustig adem te halen. Ze vertelden hem dat ze zijn emoties begrepen en verzekerden hem ervan dat het rechtssysteem zijn werk zou doen.

Ondanks de begripvolle reactie van de agenten, werd de emotionele Hugh na het incident in hechtenis geplaatst. Hij moest volgens Fox 19 zeven dagen in het Hamilton County Juctice Center verblijven voor zijn aanval op de vermoedelijke moordenaar van zijn zoontje.

Lichamen in rivier gegooid

Brown had een relatie met de moeder van Hugh's zoon, Nyteisha Lattimore. Hij zou haar in december 2020 dodelijk hebben neergestoken, voordat hij de 3-jarige Nylo van een voetgangersbrug in de Ohio-rivier gooide. Volgens een tijdlijn die door de aanklagers in de zaak is opgesteld, wordt Brown ervan beschuldigd Nyteisha op 5 december te hebben vermoord.

Hij zou haar kind de volgende dag levend in de rivier hebben gegooid. Het lichaam van Nyteisha zou hij vijf dagen later in een lijkzak in dezelfde rivier hebben gegooid. Haar lichaam werd op 12 december door de autoriteiten ontdekt, terwijl op 13 december de kinderwagen van Nylo in de rivier werd gevonden. Nylo is op 4 december 2020 voor het laatst gezien. Zijn lichaam is nog steeds niet gevonden. Brown wordt verdacht van beide moorden en riskeert de doodstraf.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie