OMG

Luide kreungeluiden te horen tijdens live-uitzending loting EK voetbal 2024

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Luide kreungeluiden te horen tijdens live-uitzending loting EK voetbal 2024

Tijdens de loting voor het EK voetbal 2024, waren er uit het niets luide kreungeluiden te horen. Het klonk alsof er hard gekreund werd tijdens een seksuele ontmoeting door de speakers van de ceremonie. De presentatoren en het publiek wisten niet wat ze overkwam.

Strakke gezichten

Het was erg lastig voor alle betrokkenen om niet afgeleid te worden door de bizar ongepaste geluiden die meermaals te horen waren. Een aantal mensen lukte het dan ook niet om hun gezichten strak te houden. De hosts van het evenement gingen op vrij onverstoorbare wijze door met de ceremonie. Later legde een van de hosts uit dat de geluiden op het podium goed te horen waren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Prank

Het lijkt erop dat het ondertussen duidelijk is wie verantwoordelijk is voor de verstorende geluiden. Een zelfverklaarde comedian uit het VK beweert namelijk dat hij achter de geluiden zat. Tijdens een YouTube-live liet hij zien hoe hij belt naar een nummer, waarna de seksgeluiden te horen waren op live tv. De Britse Jarvo zou achter de prank hebben gezeten!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

EK 2024

Uiteraard was er naast vreemde seksgeluiden ook gewoon de loting voor het EK 2024. Nederland komt in een poule met Frankrijk, Oostenrijk en een play-off-winnaar. Het laatste team zal voortkomen uit duels onderling tussen Polen, Wales, Estland en Finland.

Ster advertentie
Ster advertentie