OMG

"Artsen geven dochter Whitney Houston en Bobby Brown op"

  1. Newschevron right
  2. "Artsen geven dochter Whitney Houston en Bobby Brown op"

Vader Bobby Brown moet een moeilijke keuze maken waar hij waarschijnlijk het liefst Whitney Houston bij had gehad. Dochter Bobbi Kristina wordt kunstmatige in coma gehouden en TMZ schrijft dat de doktoren de hoop inmiddels hebben opgegeven.

Bobbi Kristina

De 21-jarige Bobbi Kristina ligt sinds zaterdag in het ziekenhuis. Ze werd bewusteloos aangetroffen in een badkuip. Dinsdag werd ze naar een ander ziekenhuis verplaatst waar de neurologische afdeling van wereldklasse is, maar dat heeft niets veranderd aan haar situatie.

Hoop

Bobbi Kristina wordt momenteel kunstmatig in leven gehouden en volgens TMZ hebben de dokteren de familie meegedeeld dat ze niets meer voor haar kunnen doen. Bobby weigert echter de stekkers eruit te trekken en wil volgens de gossipsite wachten tot ná het weekend. Hij blijft hoop houden, aangezien een ver familielid in een vergelijkbare situatie zat en het na acht dagen toch heeft overleefd.

Net als Whitney

Het is bijna drie jaar geleden dat Whitney Houston op 48-jarige leeftijd om het leven kwam. Zij werd net als haar dochter ook bewusteloos aangetroffen in een badkuip.

{source}
<script type="text/javascript" src="http://video.foxnews.com/v/embed.js?id=4033956854001&w=550&h=309"></script>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie