OMG

EXPOSED: 'Parlementslid liet examens maken door dubbelgangers'

foto: youtube/BanglaVision NEWS
  1. Newschevron right
  2. EXPOSED: 'Parlementslid liet examens maken door dubbelgangers'

Het Bengalese parlementslid Tamanna Nusrat zou acht dubbelgangers hebben ingehuurd om dertien examens voor haar te maken op de universiteit. Een van de dubbelgangers werd op heterdaad betrapt door een tv-zender. Nusrat studeerde voor haar bachelor of arts op de Bangladesh Open University en is sinds vorig jaar een parlementslid van de zittende Awami Liga-partij. Ze bezit een van de 50 zetels in het parlement dat speciaal is gereserveerd voor vrouwen.

Heterdaad

Een verslaggever van Nagorik TV heeft een van de dubbelgangers op heterdaad betrapt. Het tv-team is een van de examenzalen ingegaan en heeft daar een dubbelganger van Tamanna Nusrat geconfronteerd met haar acties. Daarna volgde een zeer ongemakkelijk gesprek waarbij de nepperd bleef volhouden dat ze de beroemde Tamanna Nusrat is. De vrouw kon het echter niet bewijzen met een officieel identiteitsbewijs, omdat ze die niet bij zich had.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Invloedrijke familie

Een woordvoerder van de school vertelde dat het voor iedereen duidelijk was dat Tamanna Nusrat niet zelf de examens kwam maken. Ze grepen niet in uit angst: "De dubbelgangers werden beschermd door de beveiligers van het parlementslid. Iedereen wist dat zij het niet was, maar niemand durfde iets te zeggen omdat zij uit een hele invloedrijke familie komt."

13x examenfraude

Tamanna Nusrat zou acht verschillende dubbelgangers bij maar liefst dertien examens hebben ingezet. Ze is inmiddels weggestuurd van de universiteit wegens examenfraude. "We hebben haar weggestuurd van de universiteit omdat ze een misdaad heeft gepleegd", zegt de directeur van de school. "Een misdaad is een misdaad. We hebben haar inschrijving geannuleerd en ze zal hier nooit meer aangenomen worden als student."

Ster advertentie
Ster advertentie