OMG

Glenn Helder in #JVMV: "Emile ma pang pang Ratelband!"

  1. Newschevron right
  2. Glenn Helder in #JVMV: "Emile ma pang pang Ratelband!"
Emile Ratelband denkt dat hij een koning is ofzo. Dat vindt oud-voetballer Glenn Helder. Hij is kwaad op de motivatiecoach/tv-persoonlijkheid. De mannen en hun vrouwen deden mee aan het programma Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS. Daarbij zijn de nodige irritaties ontstaan en dat kwam allemaal tot uiting tijdens een ontmoeting tussen de koppels. "Emile ma pang pang Ratelband!"

"Ik vond het heel verbazingwekkend dat zij zoveel doet en jij doet niks", zei Emile. Dat was de uitspraak die de emmer deed overlopen in de afsluitende aflevering van deze tijdelijke 'vrouwenruil'. Glenn werd steeds pissiger en Emile kon "de vinketering krijgen".



"Oppassen jij k*nkerklootzak"
Glenn heeft Emile nooit uitgescholden met het woord k*nker. Toch heeft de website Voetbalflitsen het wel zo opgeschreven in de titel van hun artikel hierover. De ex-voetballer/percussionist zag dat uiteraard ook en reageerde hier vurig op via Facebook.





"Ik vind dat zo geil staan, dat meen ik echt"
Misschien wordt Glenn wel nog bozer na het zien van de onderstaande video. Emile en zijn 'tijdelijke vrouw' Yara gingen shoppen. Daar had meneer Ratelband geen erg in.



Glenn en Emile bij RTL Late Night
Gisteren zaten Glenn en Emile met hun liefjes bij Humberto aan tafel. Hier werden de uitspatting in de laatste aflevering uitvoerig besproken.

Emile: "Iedereen heeft vooroordelen."



Glenn: "Mijn probleem is dat als ik voel dat er onrecht is, dat ik niet nadenk."



Ster advertentie
Ster advertentie