STER Advertentie
STER Advertentie

VIDEO: Nicki Minaj disst Miley Cyrus bij de VMA's

VIDEO: Nicki Minaj disst Miley Cyrus bij de VMAs

Maandag 31 augustus 2015 - 13:47 uur

|

Door:

Marcelo

Nicki Minaj heeft gisteren bij het ontvangen van haar MTV VMA Best Hiphop Video award uitgehaald naar Miley Cyrus: "En nu even terug naar deze bitch die laatst veel over me te vertellen had in de pers. What's up Miley?!"  De 22-jarige Miley besloot om zich in te houden en een politiek correct antwoord te geven: "We doen allemaal interviews en we weten allemaal hoe ze dingen manipuleren. Gefeliciteerd Nicki." De camera draaide daarna naar Nicki die nog steeds pissig was.

Nicki was boos op Miley omdat ze in een interview met de New York Post iets negatiefs had gezegd over de Anaconda zangeres. Een journalist vroeg haar namelijk wat ze van Nicki's negatieve commentaar over de MTV VMA nominaties vond. "Weet je wat ik altijd zeg? Niet dat (Nicki) jaloers is, maar jaloezie brengt het tegenovergestelde van hetgeen dat je wilt. Dat is yoga mantra," gaf Cyrus toen als antwoord.

"Mensen vergeten dat de keuzes die ze maken en de manier waarop ze mensen behandelen, een groot effect op je hebben. Als je dingen met een open hart doet en je dingen met liefde benadert, dan luisteren mensen naar je. Dan zou ik je statement waarderen. Maar ik heb geen respect voor jouw statement omdat je boos overkomt. Wat ik las klonk erg als Nicki Minaj. Als je Nicki Minaj kent, dan is het niet al te aardig, niet netjes," voegde Miley eraan toe.

Miley maakt gisteravond aan het einde van de VMA's ook bekend dat ze een nieuw album heeft gemaakt en dat deze gratis online staat. Je kan de tracks hier beluisteren.

Populair op FunX.nl

  • MMA-vechtster overlijdt na bruut verlies

  • Man schiet zwerfster neer die vraagt om 0,25 cent

  • Vrouw wordt geforceerd eigen verkrachting te zien door Spaanse Big Brother

  • Chivv heeft de videoclip van 'Expose Zwarte Piet' uitgebracht

  • Snackbar medewerker niet bang voor overvaller: 'Don't fuck met onze Edsel'

  • RTL stopt met 'De Villa' na seksueel grensoverschrijdend gedrag