Naar homepage
OMG

Voordeur burgemeester opgeblazen door vuurwerkbom

bron: Politie Roosendaal
  1. Newschevron right
  2. Voordeur burgemeester opgeblazen door vuurwerkbom

De voordeur van de burgemeester van Woensdrecht is verwoest door een vuurwerkbom. De politie meldt dat er flinke schade is aan zowel de voorzijde van het huis als de garage. Er raakte verder niemand gewond.

Burgemeester Steven Adriaansen heeft zelf nog niet gereageerd. Theo Weterings, regioburgemeester van de politie-eenheid Zeeland-West-Brabant, neemt de zaak uiterst serieus. "Een vuurwerkbom in een woonwijk, bij een huis, het had ook heel anders kunnen aflopen. Deze actie is absoluut verwerpelijk. Hoe kan iemand het in zijn hoofd halen om een vuurwerkbom voor iemands deur te plaatsen? Hoe kan iemand het bedacht krijgen dat het in onze maatschappij past om een dergelijk projectiel voor de deur van een burgemeester te leggen?'' , vertelt hij tegen Omroep Brabant.

Onderzoek

De explosie gebeurde om kwart over één 's nachts. Bij een op de oprit geparkeerde auto raakten de bumper en zijspiegels beschadigd en kwam er een barst in de voorruit. Ook is een deel van het afdak aan de voorzijde van de woning naar beneden gekomen. Momenteel is de politie bezig met een grondig onderzoek. Iedereen die iets heeft gezien, wordt gevraagd zich te melden bij de politie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie