OMG

Drake verrast 14-jarige jongen die in het ziekenhuis ligt

  1. Newschevron right
  2. Drake verrast 14-jarige jongen die in het ziekenhuis ligt

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De Canadese Zelek Murray kon zijn ogen niet geloven toen hij in het ziekenhuis verrast werd door zijn grote idool. De veertienjarige jongen, die behandeld wordt voor hersenkanker, ontving een videoboodschap van Drake.

Fan

"Ik heb gehoord dat je een fan van mij bent, nou ik ben een fan van jou", zegt Drake in het filmpje. "Ik stuur je wat liefde, bewondering en respect."

Zijn moeder Temeka deelde het filmpje van Zeleks sprakeloze reactie op haar Instagram. "Je hebt geen idee wat dit voor ons betekent, en vooral voor hem. Zijn kracht is zoals geen ander en ja hij heeft goede en slechte dagen, maar dit is precies wat hij nodig had om weer kracht te krijgen en nooit op te geven", schrijft ze erbij.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hersenkanker
Zelek kampt als sinds zijn negende met een zeldzame vorm van hersenkanker. Op dit moment vecht hij tegen een ependymoom, een hersentumor. Hij moet regelmatig naar het ziekenhuis om hiervoor te worden behandeld.

Er is ook een inzamelingsactie opgericht om Zelek en zijn alleenstaande moeder Temeka financieel bij te staan. "Nu de tweede coronagolf nadert, en Zelek vaker in het ziekenhuis ligt, kan Temeka niet meer fulltime werken", is te lezen op de website van de actie. "Alle donaties worden opzij gezet voor zijn verdere behandelingen, medicaties en financiΓ«le steun."

Ster advertentie
Ster advertentie