OMG

Man doet biertje na werk en wordt wakker op Mallorca

foto: Facebook: Alun Griffiths
  1. Newschevron right
  2. Man doet biertje na werk en wordt wakker op Mallorca

Soms maak je na het nuttigen van een aantal drankjes impulsieve beslissingen... De Britse Alun (27) weet hier alles van. Samen met collega Nigel zat hij gezellig biertjes te drinken na het werk, om niet veel later op het Spaanse eiland Mallorca wakker te worden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

spanje of italië

De twee hadden wel zin in een last-minute vakantie en besloten in een opwelling om naar het dichtstbijzijnde vliegveld te rijden om te kijken welke vluchten er beschikbaar zijn. Ze stapten aan boord op een vlucht naar Palma, niet eens zeker wetend waar ze naar toe gingen. "There’s a Palma in Italy too so we didn’t know if we were going to the one in Spain or Italy", aldus Alun. Tijdens de vlucht vielen ze in slaap, om vervolgens wakker te worden op het Spaanse feesteiland.

Telefoontje van vriendin

Zonder een hotel of terugvlucht geboekt te hebben, stortten de twee Britten zich in het nachtleven. Tot in de vroege uurtjes gingen ze door met drinken om vervolgens toch maar een uurtje slaap te pakken en weer huiswaarts te keren. Het tweedaagse avontuurtje kostte ze 800 pond per persoon. Alun kreeg nog wel een telefoontje van zijn vriendin, maar boos bleek ze niet te zijn, zegt hij later op Facebook. "My Mrs rang me shortly after landing saying “where are you?” and I said “I’m in Magaluf” and she said “food’s ready” and I said “I’m not joking, I won’t be home for a few days”.

Ster advertentie
Ster advertentie