OMG

Temptation's Rosanna en Niels zijn verloofd

foto: Instagram @nielsvanderzanden
  1. Newschevron right
  2. Temptation's Rosanna en Niels zijn verloofd

Wie Temptation Island VIPS heeft gevolgd snapt waarschijnlijk niks van het volgende nieuwtje: Niels en Rosanna van Temptation Island zijn verloofd. En dat verbaast iedereen!

instagram

Het koppel maakte de verloving bekend via Instagram. Beiden plaatsten een foto op hun profiel waarop ze verwijzen naar een huwelijksaanzoek.

Rosanna plaatste een romantisch kiekje bij de kust, met de tekst: "He stole my heart so I am planning a revenge... I am going to take his last name..." Met daarbij de afbeelding van een ring.

Niels hield het korter: hij plaatste een afbeelding waarbij hij zijn handen voor de blote borsten van Rosanna houdt en daarbij de tekst: "She said yes" met een ring.

fabiola

Best vreemd, want in de laatste aflevering van Temptation Island VIPS waren de twee nog uit elkaar, nadat Niels er in de afleveringen met verleidster Fabiola vandoor ging en haar zelfs al zijn nieuwe vriendin noemde.

Dat sprookje kwam echter snel tot een einde. Volgens Michella Kox, altijd goed op de hoogte van alle ins en outs van Temptation, omdat Fabiola hem dumpte nadat Niels met drugs op achter het stuur ging zitten.

RTL Boulevard

Niels kwam terug bij Rosanna en is alles vergeven, blijkt uit een aflevering van RTL Boulevard die gisteren werd uitgezonden. Daarin meldden ze dat ze weer samen waren en verklapte Rosanna dat ze wacht tot Niels haar ten huwelijk zou vragen. Blijkbaar liet Niels zich dat geen twee keer zeggen en vroeg hij haar die avond direct ten huwelijk. En stappen de twee dus binnenkort in het huwelijksbootje.

geld binnen

De reacties van kijkers zijn niet al te positief: veel mensen denken dat Rosanna en Niels betaald hebben gekregen voor hun tweede deelname aan Temptation Island. En nu het geld binnen is zijn de twee 'opeens' weer samen. Of dat waar is? Dat zullen we waarschijnlijk nooit zeker weten...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Fabiola

Ook Fabiola heeft gereageerd op de verloving van Niels & Rosanna. Aan Cosmopolitan liet de verleidster weten: "Ik wens ze veel geluk samen. Ik vind wel dat ze zich goed te kijk hebben gezet voor het Nederlandse publiek, maar ze passen perfect bij elkaar. Ze hebben dezelfde hobby's ?." Wat de verleidster met dat laatste bedoelt...

Donny & Amije

Het schijnt dat niet alleen Rosanna en Niels wedding bells horen rinkelen; ook over Donny en Amije gaan geruchten over een verloving. Want hoewel de twee na afloop van Temptation Island even uit elkaar waren, zijn ze nu weer happy together, blijkt uit een foto die Amije op haar Instagram plaatste. En op die foto zien wij ook een knoeperd van een ring.

En ook Donny plaatste vandaag een foto met 'zijn' Amije, inclusief ring-emoji... OMG!

Ster advertentie
Ster advertentie