OMG

Dit 11-jarig meisje is jongste designer ooit met eigen show op New York Fashion Week

  1. Newschevron right
  2. Dit 11-jarig meisje is jongste designer ooit met eigen show op New York Fashion Week

Als je elf jaar bent kijk je in je vrije tijd Disney-films, speel je buiten met vriendjes of... design je een hele show voor de New York Fashion Week. De elfjarige Kheris Poppin heeft geschiedenis geschreven door als jongste designer ooit een show op de New York Fashion Week te geven. En dat niet alleen, er zit ook nog eens een bijzonder verhaal achter haar kledinglijn.

Bijzonder verhaal

Kheris werd op school gepest om haar huidskleur. Ze begon daarom een anti-pesten campagne om andere kinderen te supporten. Dat deed ze door haar kledinglijn Flexin' My Complexion op te starten. Op de shirts staat de tekst 'Flexin' My Complexion', om iedereen comfortabel te laten voelen over hun eigen huidskleur.

Wees Jezelf

Kheris vertelt dat ze zich meer als zichzelf voelt dankzij mode: "Ik ben anders dan de anderen." Ze voelt zich nu helemaal goed over haar huidskleur. Haar advies voor iedereen die wel eens gepest is: "Het maakt niet uit wat anderen over je zeggen, geef nooit je levensdoel op en stop nooit met dromen. Je bent goed zoals je bent."

Ster advertentie
Ster advertentie