OMG

Hartverscheurende video van adoptiekind zorgt voor bizar veel aanmeldingen

foto: YouTube: Fox59 News
  1. Newschevron right
  2. Hartverscheurende video van adoptiekind zorgt voor bizar veel aanmeldingen

Terwijl de meeste kinderen om speelgoed vragen, vroeg de 9-jarige wees onlangs tijdens een tv-interview om heel iets anders. Hij hoopt dat hij in een nieuw gezin geplaatst wordt, zodat hij iemand mam of pap kan noemen. Meer hoeft het Amerikaanse jochie niet.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

5000 aanmeldingen

In de eerste 12 uur na de release van het interview met Jordan hadden zich al 5000 mensen bij de staat gemeld om hem te adopteren en uiteindelijk liep dat aantal zelfs op tot 12.000. Dat zegt woordvoerder Casey White van het adoptiebureau. Het nieuwe gezin dat Jordan adopteert moet in de omgeving van Oklahoma woonachtig zijn. Hij heeft namelijk een broer die bij een gezin in die staat woont. Zo kunnen de broers elkaar blijven zien.

Traumatische ervaringen

Jordan zit nu al zes jaar in het adoptiesysteem. Samen met zijn broer hebben ze volgens Casey White veel meegemaakt, waaronder een aantal traumatische ervaringen. Daarom heeft Jordan net als zijn broer een geduldig gezin nodig dat hem begrijpt. Het liefst een gezin zonder kind of met een veel ouder kind, zodat hij alle aandacht en liefde kan krijgen.

Liefdevol gezin

Casey White verwacht dat Jordan, gezien het bizarre aantal aanmeldingen, binnen zes maanden bij een liefdevol gezin terecht zou moeten komen. Dan volgt een periode waarin ze aan elkaar kunnen wennen. In het verleden is die klik er namelijk een paar keer niet geweest tussen Jordan en een gezin. Maar met 12.000 aanmeldingen moet daar volgens White zeker wel een goed stel voor het jonge jochie tussen zitten.

Ster advertentie
Ster advertentie