OMG

Man bezwangert vijf vrouwen en organiseert gezamenlijke babyshower

foto: @lizzyashmusic op TikTok
  1. Newschevron right
  2. Man bezwangert vijf vrouwen en organiseert gezamenlijke babyshower

Een Amerikaanse man heeft het voor elkaar gekregen om vijf vrouwen te bezwangeren. De vrouwen zijn momenteel allemaal tegelijk zwanger en hoe kun je dat nou beter vieren dan door een gezamenlijke babyshower te organiseren? Ja, je hoort het goed: een babyshower voor maar liefst vijf zwangere vrouwen.

Vijf zwangere vrouwen

Het internet is in rep en roer nadat een TikTok-gebruiker vertelde dat ze samen met vier andere vrouwen tegelijk zwanger is van dezelfde man. De 29-jarige Lizzy Ashliegh deelde het verwonderlijke nieuws en schreef dat de vrouwen elkaar allemaal hebben geaccepteerd. "We hebben ook besloten om een babyshower te houden op dezelfde dag."

In een andere video vertelt ze dat de vrouwen allemaal van hun baby daddy houden. "We zullen de levens van onze baby's niet verpesten. Onze families hebben het ook geaccepteerd."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reacties

Het bijzondere nieuws riep natuurlijk veel reacties op. "Vertel me alsjeblieft dat dit niet echt is", "Hoe schaamt niemand zich?" en "Dit is echt bizar", schreven TikTok-gebruikers onder de video.

De zwangere Lizzy maakte een nieuwe video waarin ze liet weten dat alles met een reden gebeurt. "We kunnen niet veranderen dat hij de vader van onze kinderen is", schreef ze. Ook deelde ze dat er niets anders op zit dan elkaar te steunen. "It takes a village om een kind groot te krijgen."

Ster advertentie
Ster advertentie