FunX

Onduidelijkheid over berekening bodycount: tel je hand- of mondwerk ook mee?

foto: YouTube: Quatro Vision
  1. Newschevron right
  2. Onduidelijkheid over berekening bodycount: tel je hand- of mondwerk ook mee?

Wat is je bodycount, oftewel hoeveel bedpartners heb je gehad? Het is een vraag waar sommige mensen benieuwd naar zijn, terwijl anderen het onderwerp liever helemaal niet aansnijden. Maar hoe bereken je je bodycount eigenlijk? Heb je het dan echt over de mensen met wie je seks hebt gehad of telt voorspel ook al mee? In Start met Fernando's Dating Dilemma werd deze vraag behandeld en de reacties van onze luisteraars gingen alle kanten op!

'Bodycount'

Claire is heel duidelijk over haar standpunt en vindt dat je bodycount niet alleen gaat over de mensen met wie je daadwerkelijk seks hebt gehad. "Bodycount, het woord zegt het al. Zodra iemand aan je blote body heeft gezeten, telt het mee als bodycount."

Stanley is het absoluut niet eens met Claire. "Nee, man. Dat vind ik niet. Die *** moet helemaal in die ***, anders telt het niet mee", zegt hij over zijn blik op het onderwerp. "Dus als hij er niet helemaal in heeft gezeten, it does not count."

Sinds de poppenhoek

Ook Ryan vindt dat er meer moet gebeuren dan hand- of mondwerk om je bodycount te beïnvloeden. "Bro, ik ben al bezig sinds de poppenhoek. Anders wordt mijn bodycount wel héél erg hoog", aldus de luisteraar voordat hij een uitspraak van Fernando aanhaalt. "Als je naar de parkeerplaats van de Efteling gaat, was je wel in de buurt, maar telt het niet alsof je echt het pretpark binnen bent geweest."

Ook orale seks

Bianca vindt dat voorwerk zeker meetelt als het gaat om je bodycount. "Je hebt je lichaam toch al aan die persoon gegeven. Daarom vind ik wel dat het meetelt." Ze legt uit dat het ervan afhangt waar mensen hun grenzen trekken. "Maar als mensen aan mij vragen hoeveel bedpartners ik heb gehad, tel ik ze ook mee als ik alleen orale seks met ze heb gehad. Je hebt aan iemands lichaam gezeten, dus dat telt in mijn ogen ook zeker mee als je het hebt over je bodycount."

Telt voorspel mee als bodycount?

Communicatie is key

Dat de meningen verdeeld waren, bleek ook toen we in kaart brachten hoeveel mensen het nou eens waren met de stelling 'voorwerk telt mee als bodycount'. Zo sloot 41 procent van de luisteraars zich daarbij aan, terwijl 59 procent stemde dat je alleen mensen met wie je seks hebt gehad moet meetellen bij je bodycount. "Het is bijzonder dat mensen hier op verschillende manieren naar kijken. Ik denk dat de belangrijkste les is dat je hier met je partner openlijk over durft te praten, zodat je elkaar ook beter leert te begrijpen", aldus Fernando.

Ster advertentie
Ster advertentie