Entertainment

50 Cent wil in 2024 geen seks meer: "Ik focus me op mijn doelen"

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. 50 Cent wil in 2024 geen seks meer: "Ik focus me op mijn doelen"

Veel mensen proberen zich vanaf de start van een nieuw jaar uit te dagen om bepaalde gedragingen te veranderen. Dat geldt ook voor 50 Cent. De rapper wil zich in 2024 vooral richten op zijn doelen. Volgens 50 Cent past er in dat plaatje geen seks en wil hij zichzelf dit jaar daarvan weerhouden. Dat schrijft de Hate It Or Love It-rapper op social media.

50 Cent wil geen seks meer

In de caption van een reeks foto's op Instagram laat 50 Cent weten dat hij 2024 groots wil aanpakken. "Mijn nieuwe plannen zijn zo groot dat ik geen tijd heb om afgeleid te worden." De rapper legt uit dat hij bezig is met abstinence, ook wel onthouding genoemd. Daarmee wordt een zelfopgelegde terughoudendheid bedoelt om het lichaam te weerhouden van lichamelijke activiteiten die over het algemeen als genotgevend worden ervaren. Vaak gaat deze term over het controleren van je seksuele verlangens, maar het kan bijvoorbeeld ook over alcohol, drugs of voedsel gaan.

Daarnaast is 50 Cent ook bezig met mediteren en wil hij zich focussen op zijn doelen. Door zijn plannen te delen op Instagram wil hij zijn volgers inspireren om ook bewust bezig te zijn met hun voornemens. "Ik hoop dat dit nieuwe jaar jou ook helpt om naar het volgende niveau te evolueren."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Semen retention

Het idee om je van seks te weerhouden voor een sterkere mindset is niet nieuw. Zo spraken we eerder onder meer met Nathan die de voordelen van semen retention aan ons uitlegde. Hij is ervan overtuigd dat je minder scherp bent als je regelmatig klaarkomt. "Wij mensen kunnen met onze zaad een compleet nieuwe energiebron maken, oftewel een kind. Dat is ook waar het voor is bedoeld. Maar kan je nagaan hoeveel energie er in je zaad zit? Ik behoud die energie veel liever dan 'm door seks kwijt te raken."

Nathan probeert dan ook zo min mogelijk bezig te zijn met seks in zijn leven. "Seks is maar een bijzaak. Ik hecht simpelweg meer waarde aan mijn energie en mijn werk. Ik ben ondernemer, dus die energie heb ik nodig om scherper te zijn, meer drive te hebben en zo meer te verdienen. Daarnaast heb ik twee kinderen, dus ik doe er alles aan om vol energie aan de toekomst van mijn gezin te bouwen."

Ster advertentie
Ster advertentie