OMG

Vader fixt coronaproof diploma-uitreiking voor dochter in de voortuin

foto: FOX13 Memphis
  1. Newschevron right
  2. Vader fixt coronaproof diploma-uitreiking voor dochter in de voortuin

Als je dit jaar eindexamen doet of afstudeert, krijg je niet de diploma-uitreiking waar je al die jaren naar uitkeek. Door het coronavirus kunnen dat soort bijeenkomsten niet doorgaan en dat is natuurlijk hartstikke zuur voor de studenten. Zo ook voor de Amerikaanse Gabrielle, die maar al te graag over dat podium wilde lopen. Gelukkig voor haar heeft ze een vader die zo lief (en zo gek) is om die hele setting na te bouwen in de voortuin.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Na al die jaren moet en zal ze over een podium lopen, al moet ik het zelf bouwen!"

Podium in de voortuin

Vader Torrence staat bekend om zijn over the top-acties. "Ik ging naar bed en midden in de nacht werd ik wakker. Ik zei: het is genoeg, ik ga de uitreiking gewoon hier doen", vertelt hij aan FOX13. En dus liep Gabrielle, toegejuicht door de hele buurt, in haar afstudeertoga door de voortuin om haar diploma in ontvangst te nemen. Dat kon ze doen op een zelfgebouwd podium, compleet met presentators en een luidspreker.

'Beter dan het origineel'

In eerste instantie waren Gabrielle en haar moeder sceptisch en noemden ze Torrence 'gestoord'. Maar uiteindelijk viel de actie toch goed in de smaak. "Het was eigenlijk nog beter dan de originele uitreiking, omdat het meer persoonlijk voelde", aldus Gabrielle, terwijl ze naast haar trotse vader staat. "We houden zoveel van onze dochter, hoe veel het ook kost om dit te doen. Ik zou het zo weer doen, maar dan waarschijnlijk nog groter."

Foto: FOX13 Memphis

- Goed nieuws is geen nieuws? Nee hoor, bij FunX telt positief nieuws net zo goedl! #feelgoodfriday -

Ster advertentie
Ster advertentie