OMG

Oma met 'I Need More Beer'-bord krijgt 150 blikjes op de stoep geleverd

foto: KDKA-TV/CBS
  1. Newschevron right
  2. Oma met 'I Need More Beer'-bord krijgt 150 blikjes op de stoep geleverd

De 93-jarige Amerikaanse Olive zit, zoals de meeste ouderen, noodgedwongen thuis vanwege het coronavirus. Verstandig, maar dat levert haar wel een probleempje op: ze komt zonder bier te zitten. Daarom schreef ze de noodkreet "I Need More Beer!!" op een bordje en hield dat voor het raam. Een succesvolle actie, want inmiddels heeft de dame meer dan genoeg bier om de quarantaine voorlopig door te komen.

Voorraadje

De foto van Olive met in de ene hand haar bordje en in de andere een blikje bier ging al snel het internet over. Het beeld kwam ook bij de bierproducent van het desbetreffende blikje terecht en die besloot om Olive 150 blikjes bier te bezorgen. Aangezien ze aangeeft er één per dag te drinken, kan ze daar dus de komende vijf maanden mee vooruit. Tegen een lokale nieuwszender liet ze weten:

"Ik zat al aan mijn laatste twaalf blikjes. Ik drink elke avond een biertje. Bier heeft vitamines, wist je dat? Het is goed voor je, zolang je er niet te veel van neemt!"

Bier? Wijn!

Naast Olive is er nog een oma die viral gaat vanwege haar vraag naar alcohol. Annette (82) wil alleen geen bier, maar wijn. Haar dochter Kelly trof haar bij het raam aan met een "Need More Wine"-bord en ook zij bleek achteraf weer van haar favoriete drankje voorzien te zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie