Naar homepage
OMG

Vader maakt thuis drive-thru voor jarig zoontje dat niet naar buiten kan

foto: YouTube: LadBaby
  1. Newschevron right
  2. Vader maakt thuis drive-thru voor jarig zoontje dat niet naar buiten kan

Door de coronacrisis zullen veel kinderen niet begrijpen waarom papa en mama hun niet meer naar de Maccie brengen. Zo ook de kleine Dan uit Engeland die heel graag een Happy Meal wilde voor zijn verjaardag. Daarom bedacht zijn vader een heel creatief idee om dit probleem op te lossen!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In Nederland kunnen we niet meer in het restaurant zitten, maar nog wel door de McDrive. In Groot-Brittanniƫ is die helaas ook gesloten. Daarom bedacht papa Mark, ook wel bekend als YouTuber LadBaby, een creatieve oplossing voor zijn zoontje. Hij filmde hoe hij zelf door de gesloten McDrive reed en maakte daar een soort simulator van. Daarna flanste hij zelf een Happy Meal-doosje in elkaar en bakte hij patatjes en kipnuggets voor Dan. Natuurlijk zat er ook nog een cadeautje bij voor de kleine Dan die zijn geluk niet op kon en de verjaardag van zijn leven had!

Simulator

Voor de mensen die hetzelfde willen doen voor hun kinderen, zette Mark zijn drive-thru simulator op YouTube. Dus waar wacht je nog op? Zo leert je kleintje ook gelijk wat Engels. Check de video hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie