STER Advertentie
STER Advertentie

Gepeste vrouw in bikini haalt keihard uit naar pestkoppen

Gepeste vrouw in bikini haalt keihard uit naar pestkoppen
facebook/BaldandBeaYOUtiful

Zondag 20 januari 2019 - 15:51 uur

|

Door:

Burç

Wat voor Shelly Proebstel een mooie stranddag had moeten worden, werd een grote teleurstelling. Ze werd op een Nieuw-Zeelands strand gepest door een groep jongeren. Thuis reageerde ze op het voorval met een keihard Facebookbericht gericht aan die 'eikels'.

Fuck you!

Ze trakteerde de pestkoppen op een dikke FUCK YOU en probeerde ze ondanks haar boosheid ook iets te leren: "Voor de gasten die naar me wezen en mij uitlachten toen ik mijn sarong uit deed op het strand: FUCK YOU! Door eikels zoals jullie voelen mensen zich onzeker over hun lichaam. Jullie zorgen ervoor dat vrouwen geen bikini, jurk of topjes durven te dragen."

Neem je verantwoordelijkheid

Ze zegt dat dit soort pestkoppen de reden zijn dat mensen zich uithongeren tot ze ziek worden om een modellenfiguur te behouden. "Door jullie soort mensen krijgen we te maken met anorexia, obesitas, boulimia, automutilatie, zelfmoord en noem maar op. Natuurlijk zijn jullie niet verantwoordelijk voor alles, maar jullie moeten wel je verantwoordelijkheid nemen!"

Ouders en opvoeding

Ze roept mensen op om na te denken over de gevolgen voordat ze iemand zoiets aandoen. Ook roept ze ouders op om hun kinderen bij de opvoeding iets bijbrengen over het schoonheidsideaal en me name over innerlijke schoonheid. "We moeten onze kinderen iets bijbrengen zodat ze over vijf, tien of twintig jaar niemand meer rondloopt die anders nawijzen, uitlachen om wat ze aan hebben op het strand."

Om dit Facebookbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

Populair op FunX.nl

  • Drie neven van Michael Jackson vertellen Fernando hun kant van het verhaal

  • Deze meisjes (9) rappen beter dan Ali en Ronnie tijdens 'Meli Meli'-optreden in 'The Voice Kids'

  • Jury vindt comedian Kojo zo grappig dat hij de gouden buzzer krijgt bij Britain's Got Talent

  • Kassav

  • Influencer hysterisch nadat Instagram-account offline is gehaald

  • 8 oude MTV-shows waarvan je hoopt dat ze (n)ooit terugkomen

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.40611-gepeste-vrouw-in-bikini-haalt-keihard-uit-naar-pestkoppen"}