OMG

Volgens Braziliaanse minister adviseren Nederlandse specialisten seksuele bevrediging bij baby’s

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Volgens Braziliaanse minister adviseren Nederlandse specialisten seksuele bevrediging bij baby’s

RTL Nieuws-correspondent Sandra Korstjens heeft een opmerkelijke ontdekking gedaan. Ze kwam opnames tegen van een toespraak uit 2013 van Damares Alves, de Braziliaanse minister van Vrouwen, Familie en Mensenrechten. Daarin zei de vrouw, die toen nog werkte als evangelische pastor, dat Nederlandse specialisten het advies zouden geven om baby's seksueel te bevredigen.

Specialisten

"In Nederland delen ze een boekje uit aan ouders waarin hen wordt geleerd hoe ze hun kinderen seksueel moeten masseren", aldus de zeer merkwaardige bewering van Alves tijdens een religieuze bijeenkomst. "Specialisten in Nederland, mannen die heel geleerd zijn en die ik weet niet hoeveel studies hebben afgerond, zeggen dat een jongetje vanaf zeven maanden oud seksueel bevredigd moet worden. Zodat hij als volwassene een seksueel gezonde man kan zijn. En dat de vagina van een meisje van jongs af aan gestimuleerd moet worden, zodat zij als volwassene genot kan ervaren."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Waarschuwen

Alves wilde met haar toespraak waarschuwen voor het regeringsbeleid van de linkse Arbeiderspartij, die toen aan de macht was in Brazilië. Volgens haar zou de partij onder invloed van een groep Nederlandse specialisten onderwijs willen geven over erecties en masturbatie bij baby's.

RTL Nieuws heeft contact opgenomen met een woordvoerder van de minister, maar die wilde geen commentaar geven op de uitspraken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie