OMG

Bedrijf zoekt mensen die tegen betaling willen slapen

foto: Unsplash
  1. Newschevron right
  2. Bedrijf zoekt mensen die tegen betaling willen slapen

Wie houdt er niet van: een heerlijke nachtrust en lekker luieren in bed. Voor de meeste mensen worden deze slaappraktijken vaak bemoeilijkt door werk en studie, maar gelukkig is er nu een mogelijkheid om je slaapritme hiermee te combineren.

Slaappatroon

Het Indiase bedrijf Wakefit is op zoek naar stagiaires die 100 dagen lang 9 uur per dag willen slapen. That's it! Het bedrijf produceert matrassen en is bezig met het verbeteren van hun producten. Het enige wat er van je als stagiair(e) wordt verwacht, is dat je jezelf beschikbaar stelt voor een onderzoek waarbij je slaappatroon wordt bestudeerd.

Overal kunnen slapen

De 'functie-eisen'? Iemand die overal in in slaap kan vallen. Waar je ook bent, je moet binnen een paar minuten in een diepe slaap kunnen raken en vervolgens geheel van de wereld weten te raken. Val jij nog wel eens weg tijdens een hoorcollege of midden in een vergadering? Dan ben jij de ideale kandidaat.

Lekker vanuit huis

Mocht dit allemaal nog niet aantrekkelijk genoeg klinken, dan is er nog iets wat je wellicht kan overtuigen. Je mag de 'werkzaamheden' namelijk gewoon thuis uitvoeren, lekker vanuit je eigen bed. Het bedrijf stuurt je zelfs een gratis matras toe!

Ben jij de ideale kandidaat voor deze job? Meld je dan hier aan.

Ster advertentie
Ster advertentie