Naar homepage
OMG

Rico Verhoeven en Dennis Weening maken bijzondere reis naar Londen en Rome

foto: RTL XL
  1. Newschevron right
  2. Rico Verhoeven en Dennis Weening maken bijzondere reis naar Londen en Rome

Wat gebeurt er als je kampioen zwaargewicht Rico Verhoeven en presentator Dennis Weening bij elkaar zet? Chaos. De twee reizen in Celebrity Citytrip samen naar Londen en Rome. Daar verkennen ze de steden en gaan ze paardrijden, vechten als echte gladiatoren en romantische wandelen door het park. Ze blijken het goed met elkaar te kunnen vinden.

Paardrijden

Als eerst bezoeken de twee Londen. Het is de stad waar Dennis het meest bekend mee is. Daarom vond hij het een goed idee om Rico daarheen te brengen. "Ik kom al in Londen sinds ik zeventien ben. Het was m'n eerste citytrip en ik heb daar echt Rock 'n Roll meegemaakt. Ik hoop dat ik de Rock 'n Roll aan Rico kan laten zien." Maar de eerste activiteit is niet zo Rock 'n Roll, ze gaan namelijk paardrijden.

Dennis: "Ik was vroeger de kleinste in de klas, had een beugel, een scheiding in m'n haar en deed aan de meest macho-sport ooit: paardrijden."

Op dat moment wordt het een beetje awkward, want er zijn op de manege geen paarden die groot genoeg voor Rico zijn. Er is dus maar één oplossing, de kickbokser moet achter Dennis en het paard aan lopen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

infadels

De volgende stop is een échte Rock 'n Roll club in het Londense wijk Brixton. Daar ontmoet Rico Infadels, een grote rockband die bevriend is met Dennis. Rico is totaal niet enthousiast over Rock 'n Roll, want de genre interesseert hem niet. Dennis daarentegen is helemaal overtuigd dat de kampioen zwaargewicht het superleuk vindt. Hij krijgt daarmee Rico aan zelfs aan een drankje!

gladiator vechten

Na de trip in Londen gaan Rico en Dennis naar Rome. "Ik wil Dennis meenemen naar Rome, omdat het gewoon een mooie stad is. Het is de stad van de gladiatoren en ik voel me er zelf ook een beetje één." De mannen bezoeken samen een speciale vechtschool en vechten daarna als échte gladiatoren. In eerste instantie gaat het goed, maar als Dennis in het zand eindigt, smeekt hij gauw om een biertje. Wie denk je dat de match wint?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wil je de aflevering helemaal bekijken? Check het hier.

Ster advertentie
Ster advertentie