OMG

Man in tuin ondergespetterd met uit vliegtuig gedumpt toiletafval

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Man in tuin ondergespetterd met uit vliegtuig gedumpt toiletafval

Beleef je vandaag een totale schijtdag? Besef dan even dat het altijd erger kan. Een Engelse man uit Windsor and Maidenhead maakte namelijk een letterlijke schijtdag mee toen hij ondergespetterd werd door toiletafval uit een vliegtuig.

'Helemaal onder'

Raadslid Karen Davis vertelde het verhaal onlangs tijdens een bijeenkomst over het vliegverkeer boven Windsor and Maidenhead. De man, waarvan de identiteit niet bekend is gemaakt, vertelde haar over zijn verschrikkelijke ervaring. Zo was hij afgelopen juli aan het chillen in zijn achtertuin toen het allemaal gebeurde. "Zijn hele tuin, de parasols en hijzelf zaten helemaal onder", vertelt Davis.

Een op een miljard

Het toiletafval uit vliegtuigen - dat zich in een speciale tank bevindt - wordt normaliter pas weggegooid als een vliegtuig geland is. Volgens David komen incidenten met toiletafval uit vliegtuigen echter vaker voor. "Normaal gesproken gaat het dan om bevroren afval, maar dit was alles behalve bevroren. Heel zijn tuin zat onder. Hopelijk gebeurt dit nooit meer bij een van onze inwoners", benadrukt het raadslid.

Een ander raadslid meent dat de kans dat zoiets gebeurt "een op een miljard is". Volgens hem is het mogelijk dat het afval 'vloeibaarder' werd door het warme weer. Lekker dan...

Ster advertentie
Ster advertentie