OMG

Gitarist neemt hilarisch ontslag bij koffietent met keihard lied voor de manager

  1. Newschevron right
  2. Gitarist neemt hilarisch ontslag bij koffietent met keihard lied voor de manager

De onbekende muzikant/comedian Anesti Danelis heeft in december op komische wijze zijn ontslag ingediend bij een koffietent in Toronto. Zijn manager vond het waarschijnlijk niet al te tof, want Anesti had een liedje gemaakt waarin zijn oude baas met de grond gelijk werd gemaakt. En dat hilarische ontslagnummer, besloot hij midden in de winkel te zingen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Fuck dit, ik neem ontslag

In het liedje zingt Anesti: "Beste manager, ik werk hier al zo lang. Ik wil je iets vertellen, dus ik dacht ik zing een liedje. Fuck dit, ik neem ontslag. Fuck deze plek ik neem ontslag." De oud-medewerker van Starbuck zingt dat hij niet wil werken voor iemand die zijn medewerkers als stront behandeld en laat ook wat los over zijn toekomst: "Ik heb een veel betere baan gevonden. Vandaag was mijn laatste dag. Ik weet dat ik nog tien shifts moet werken, maar ik weet zeker dat ik niet kom opdagen."

Uitgelachen

Anesti zegt dat hij zijn collega's en klanten wel gaat missen, maar zijn manager zeker niet. Hij lijkt daar ook goede redenen voor te hebben. De manager zou hem bijna hebben laten ontslaan door het bedrijf, voor iets wat hij in opdracht van hem moest doen. Ook zou Anesti uitgelachen zijn toen hij zelf aangaf dat hij klaar was voor een stapje hoger. Dat lijken mij genoeg redenen om ontslag te nemen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie