OMG

Moeder bevalt in één jaar van twee tweelingen

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Moeder bevalt in één jaar van twee tweelingen

Een moeder uit de Amerikaanse stad Palm Beach is in één jaar bevallen van twee tweelingen. Na de geboorte van haar eerste tweeling werd zij niet lang daarna zwanger van een tweede tweeling. Er zit een tijd van tien maanden tussen de twee bevallingen.

Twee Twins

Alexandria Wolliston mag zich de gelukkige moeder noemen van twee tweelingen binnen 9 maanden. Een lokale tv-zender WPTV ging in gesprek met de dokter van Alexandria en hij meldt "dat er meer kans is op het winnen van een loterij dan twee tweelingen in één jaar."

In hetzelfde interview met WPTV vertelt de kersverse moeder dat ze nooit zou verwachten dat zij voor de tweede keer zou bevallen van een tweeling. De eerste tweeling Mark en Malakhi werd geboren in maart 2019 en in december 2019 werd de tweeling Kaylen & Kaleb geboren.

Tweelingen binnen de familie

Tweelingen zijn nog niet eerder voorgekomen in de familie van Alexandria. Althans, dat dacht Alexandria. ze kwam er namelijk kort geleden achter dat haar beide oma's een tweeling zijn verloren. In het interview vertelt ze het volgende "Het voelt alsof de tweelingen een geschenk zijn van mijn grootouders".

Voor de geboorte van de twee tweelingen was Alexandria al moeder van een dochtertje. Met vijf kinderen in het gezin geeft Alexandria aan dat er voorlopig geen plannen zijn voor een verdere uitbreiding van het gezin.

Ster advertentie
Ster advertentie