OMG

Amerikaanse vrouw checkt spambox en komt erachter $3 miljoen te hebben gewonnen

foto: Michigan Lottery
  1. Newschevron right
  2. Amerikaanse vrouw checkt spambox en komt erachter $3 miljoen te hebben gewonnen

Iedereen kent die irritante spammailtjes wel waarin staat dat je zogenaamd miljoenen euro's hebt gewonnen. Ook de Amerikaanse Laura Spears (55) kreeg zo'n mail, maar in haar geval was het geen oplichterij. Zij kwam er na het checken van haar spambox namelijk achter 3 miljoen dollar te hebben gewonnen in de loterij.

Tussen de spam

Spears had het winnende lot online gekocht toen ze een Facebookadvertentie voorbij had zien komen van de loterij. Een paar dagen later was ze een verloren mailtje aan het zoeken toen ze het berichtje met het goede nieuws per toeval tegenkwam tussen haar spam. "Ik kon niet geloven wat ik las", vertelde ze de loterij. "Ik logde in met mijn loterij-account om het bericht te kunnen bevestigen. Het is nog steeds zo shocking dat ik echt $3 miljoen heb gewonnen!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Veilige afzender

De vrouw uit Oakland County, Michigan heeft haar prijs inmiddels geclaimed en is van plan om het enorme geldbedrag te delen met haar familie. Verder gaat ze met vervroegd pensioen. "Ik heb de Michigan Lottery voor de zekerheid toch maar aan mijn lijst met veilige afzenders toegevoegd."

Wasmachine

De spambox is dus een plek om goed in de gaten te houden wanneer je meedoet aan een loterij, maar ook de wasmachine kun je soms maar beter dubbelchecken. Vorig jaar liep een vrouw uit Californië namelijk 26 miljoen dollar mis omdat ze haar winnende lot uit haar broekzak vergat te halen toen ze haar kleren in de wasmachine stopte...

Ster advertentie
Ster advertentie