OMG

Inbreker chilt met hapje en drankje in eetcafé, wordt even later opgepakt

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Inbreker chilt met hapje en drankje in eetcafé, wordt even later opgepakt

De horeca is alweer een tijdje dicht door de lockdown en het lijkt erop dat een inbreker in het plaatsje Dronten geen zin meer had om te wachten tot alles eindelijk weer open gaat. De inbreker trapte zondagochtend de deur in en genoot van een hapje en een drankje totdat de politie 'm kwam arresteren.

Eitje bakken

Volgens de eigenaar voelde de inbreker zich compleet thuis. Zo probeerde hij onder meer een eitje te bakken, wat niet lukte vanwege een beveiligingsknop. Daarom koos hij maar voor een wat makkelijkere optie. Hij trok een blikje tonijn open, pakte wat Kinder Surprise-eieren als dessert en dat allemaal met een flesje wijn en een biertje ernaast.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Heel chill'

De man werd betrapt door de medewerkers van een kapsalon dat zich in dezelfde straat bevindt. De kappers zagen dat de deur van het eetcafé ingetrapt was en belden meteen de eigenaar, waarna ook de politie kwam om de inbreker te arresteren. Betrokkenen vertellen tegenover De Drontenaar dat de man "heel chill aan een tafeltje zat te roken en te eten totdat de politie kwam".

Ster advertentie
Ster advertentie