OMG

Inbreker laat teleurgesteld briefje achter: "Waarom op slot als geen geld?"

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Inbreker laat teleurgesteld briefje achter: "Waarom op slot als geen geld?"

Bij een inbraak in India liet de dader een wel erg opmerkelijk briefje achter. Nadat hij teleurgesteld was over de opbrengst, had de inbreker blijkbaar nog genoeg tijd om zijn teleurstelling te uiten in de vorm van een briefje.

Niet tevreden

De inbraak vond plaats in het district Dewas in India. Ondanks dat de huiseigenaar na terugkomst allerlei juwelen en ook geld mistte, was de inbreker alles behalve tevreden over de buit. Voordat hij vluchtte, schreef hij op een briefje: "Jab paise nahi they toh lock nahi karna tha collector", wat kan worden vertaald als: "Als er geen geld was, had de deur niet op slot moeten zijn, Mr. Collector."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Pen van overheidsfunctionaris

In totaal werd er zo'n 30.000 roepie gestolen, wat gelijk is aan zo'n 344 euro. Daarnaast werden er een paar juwelen gestolen. Het is nog onduidelijk wanneer de diefstal precies heeft plaatsgevonden, aangezien de huiseigenaar twee weken lang weg is geweest.

The Indian Express meldt dat het briefje is geschreven met de pen en het schrijfblok van een overheidsfunctionaris. De plaatselijke politie heeft inmiddels een onderzoek ingesteld.

Ster advertentie
Ster advertentie