OMG

Peuter die achter hond aan liep na 3 dagen gevonden

foto: Texas EquSearchfoto: Texas EquSearch
  1. Newschevron right
  2. Peuter die achter hond aan liep na 3 dagen gevonden

De driejarig Christopher uit Texas werd sinds woensdag vermist nadat hij de hond van zijn buurman achterna ging. Het jongetje is inmiddels weer levend en gezond teruggevonden.

Bos in

Terwijl de moeder van Christopher boodschappen aan het uitladen was, volgde het jongetje de hond van de buurman het bos in. Even later kwam de hond terug, maar de peuter niet. De moeder van Christopher deed een noodkreet en vroeg via lokale journalisten of iedereen haar kon helpen zoeken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zoektocht

Er werd een enorme zoektocht opgezet, maar tot zaterdag werd Christopher niet gevonden. De organisatie Texas EquSearch, die gespecialiseerd is in het zoeken in bergachtige gebieden, heeft zaterdag bekendgemaakt dat de jongen is gevonden en herenigd met zijn moeder. Er zijn geen aanwijzingen dat er een misdrijf is gepleegd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vrolijk en gezond

Sheriff Don Sowell laat via een bericht op Facebook weten dat het goed gaat met de jongen, maar dat hij wel uit voorzorg naar het ziekenhuis is gebracht. "Hij was een beetje moe en had honger en dorst, maar hij was best vrolijk en zag er gezond uit", aldus de sheriff.

Ster advertentie
Ster advertentie